Share with:


פרווה

אופן הכנה

חייב לנקות וליבש טוב טוב את התפוחים לפני כל התהליך.
ילדי שנות ה – 70 ו 80 זכרים את הממתק הזה שכל כך אהבנו
תרשמו לי כאן את זיכרון הילדות שלכם מהתפוח
משתמשים רק בכף עץ!!!

מצרכים:
הכוס היא כוס חד פעמי קר.
צבע מאכל בכל צבע שרוצים.
7 תפוחים מסוג גראנד סמית'
7 מקלות ארוכים
1 כוס מים
4 כוסות סוכר
3/4 כוס גלוקוז

אופן ההכנה:
1. על אש קטנה מניחים סיר ובתוכו את הסוכר והמים , לא מערבבים עד שהסוכר והמים מתאחדים!
2. מוסיפים את הגלוקוז ומערבבים בכף עץ.
3.כשהמד חום מראה 150 מעלות מוסיפים את הצבע האדום מערבבים בכף עץ בלבד ומכבים.
4. טובלים בקרמל עד שכל התפוח מקבל ציפוי מלא.
5. מנחים את התפוח על תבנית עם נייר אפיה שריססנו במעט שמן מראש ותוך כמה דקות ( 6-10 ) הציפוי יתקשה.
6. התפוח מוכן.

*** אפשר לפזר על התפוח סוכריות

תפוח עץ על מקל בציפוי קרמל אדום_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים