Share with:


חלבי

אופן הכנה

הכי קל שיש.
חבילה של בצק פילו או דפי יופקה (קניתי בדבח)
שמנה חמאה מזוקקת אני ארשום איך עושים את השמנה.
אגוזים או פיסטוקים גרוסים קד.

סירופ
4 כוסות סוכר
3 כוסות מים
חצי לימון
כף מיי ורדים. לפי טעמכם.
אופן הכנה של השמנה:
400 גרם חמאה שמים בסיר קטן.
על אש נמוכה עד שהחמאה נמסה.
מקררים ואז מסירים את הקרום הלבן ונשארת חמאה מזוקקת.

אופן הכנה של בבקלאווה:
חותכים פסים ברוחב של 8 ס"מ.
מורחים שמנה דף אחד ומנמיכים עוד דף עליו.מורחים שוב
שמים בקצה כפית של פיסטוק
ומתחילים ליצור משולש עד הסוף מניכים במגש. מורחים שמנה.
אופים 180 מעלות 20 דקות עד הזהבה.

יוצקים מהסירופ.
מקשטים עם פיסטוק:

בהצלחה 🌹🌹🌹

משולשי בקלאווה במילוי פיסטוק תבולים בסירופ 🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים