Share with:


חלבי

אופן הכנה

 

מי שרוצה כנאפה כתום , שיוסיף צבע מאכל לחמאה ולסירופ
וחברים תקשיבו!! לעולם לא לחמם כנאפה במיקרוגל 😉😉😉😉

מצרכים:
350 גרם אטריות קדאיף
250 גרם חמאה מומסת
100 גרם גבינת ריקוטה
200 גרם גבינת עיזים רכה
100 גרם פיסטוק חלבי קלוי וקצוץ

מצרכים לסירופ:
2 כפות מי ורדים
חצי כוס סוכר
3/4 כוס מים
כפית מיץ לימון

אופן ההכנה:
1. בסיר קטן מרתכים את חומרי הסירופ (חוץ ממי הורדים), לאחר שהמים מבעבעים מבשלים כ- 4 דקות ומכבים את האש.
2. לאחר שמכבים את האש מוספים את מי הורדים ומערבבים מעט.
3. מערבבים את הגבינות שלנו לתערובת אחידה .
4. פותחים את אטריות הקדאיף , יוצקים למחבת כ 6 כפות חמאה , ומשטחים מעל מחצית מכמות האטריות בשכבה אחידה.
5. על שכבת האטריות מורחים יפה את תערובת הגבינות ומכסים בשכבה נוספת מעל של האטריות שנשארו לנו.
6. מטגנים על אש בינונית כ 3 דקות עד שהאטריות מזהיבות .
7. כשהאטריות מזהיבות הופכים בזהירות על צלחת , מוספים 5 כפות חמאה למחבת ומחזרים את הכנאפה למחבת לטיגון הצד השני .
8. מטגנים רק עד שהאטריות מזהיבות שימו לב לא לחרוך אותם.
9. לאחר שמזהיב, יוצקים את הסירופ על הכנאפה ומטגנים עד שנספג.
10 מפזרים מעל לכנאפה את הפיסטוק הקצוץ ומגישים.

כנאפה קדאיף_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים