Share with:


חלבי

אופן הכנה

שכבה ראשונה מוס שוקולד לבן.
ממיסים שמנת מתוקה וחצי עם 2 שוקולד לבן. מקררים שעה וחצי במקפיא. מעבירים למיקסר ומקציפים לקרם יציב. שמים בכוסיות עם כפית ודופקים שיצאו הבועות ומכניסים למקפיא.

שכבה שנייה:
צנצנת שוקולד אגוזים ושמנת וחצי מתוקה ממיסים יחד מצננים ושוב מוסיפים בכפיות על השכבה הראשונה ודופקים שיתיישר ולא יהיו בועות.

מחזירים למקפיא ומכינים
שכבה שלישית:
250 גרם שוקולד מריר ואחד שמנת מתוקה עם כף נסקפה ממיסים יחדיו מערבבים טוב ומצננים. מוציאים את הכוסיות מהמקפיא שמים בכפית ודופקים שיתיישר.

אפשר לקשט בשוקולד סוכריות מה שרוצים. מכניסים למקרר או למקפיא.

קינוחים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים