6 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
2 כפות שמרים יבשים
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל
100 מחמאה או חמאה מומסת
1/4 כפית גרידת תפוז או לימון
1 ןחצי כוס מים מהברז
2 כפות אינסטנט וניל
ללוש הייטב את הבצק לכסות בשקית נילון ולתת התפחה של שעה וחצי.
לחלק את הבצק ל18 כדורים כול כדור לכדרר ולהניח להתפחה חוזרת של שעה לפחות …
להכניס לתנור חם שחומם מראש 170 מעלות עד הזהבה לצנן הייטב ולמלא ב …
ריבת חלב.גנ'ז שוקולד.ריבה…
לפדר אבקת סוכר ולהגיש