Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
1/2 קילו קמח נפלאות
3/4 כף שמרים יבשים
1/4 כפית סודה לשתיה
2 כוסות מים/ יותר פושרים.
כף קוניאק
מלח

לדבש
2.1/2 כוסות סוכר
3 כוסות מים
סחיטה מלימון שלם
להכנת הבצק
לקערה
כל הרכיבים מערבבים מוסיפים מים פושרים. לשים היטב
מניחים להתפחה. בידיים רטובות לוקחים גוש פותחים אותו לדיסק
כמה שיותר גדול.(במחבת הוא מעט מתכווץ.) ולשמן העמוק
מטגנים משני הצדדים. ומניחים לתוך מסננת.
לדבש
לסיר כל הרכיבים מבשלים על להבה בינונית. מופיעות בועות.
. מוסיפים את הלימון ומבשלים להסמכה מקררים היטב
טובלים ספנזה בדבש וזוללים מאד טעים.

ספנז טריפוליטאי_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

82 מתכונים