Share with:


פרווה

אופן הכנה

יושבים בבית בגלל הקורונה . מוזמנים להצטרף לקבוצת האפיה שלי אופים עם מרגלית .
הרבה מתכונים קלים , כל אחת יכולה , טיפים לאפיה נכונה , זה הזמן לאפות ולהנות
כפכפי שומשום מבצק שומשום טבול בסירופ דבש
מתכון לכפכף מטוגן עם סירופ במלית אגוזים ואפשר להוסיף צימוקים

מצרכים לבצק :
חצי כוס שמן
1/2 כוס מים
1 שקית וניל
1 כפית וודקה
3כוסות קמח
1 ביצה
2 כוסות שומשום

אופן הכנת הבצק
ללוש הכל ביחד לבצק לא דביק אם צריך עוד נוזלים להוסיף בהדרגה
לחלק את הבצק ל 2 חלקים , לקמח את השיש היטב לפתוח כל חלק למלבן ועם חותכן לחתוך לריבועים .
לסגור 2 קצוות ולהדביק בדבק קמח . קמח עם קצת מים .
לחממם שמן עמוק חום בינוני להכניס את הכפכף ולטגן עד שיזהיב להעביר למסננת ,

מתכון לסירופ :
3כוסות סוכר
כוס מים
מיץ מחצי לימון
לבשל הרבה זמן עד שיהיה דביק
לטבול כל כפכף בסירופ ולהעביר למסננת .

עכשיו נעבור למלית :
300 גר אגוזי מלך חתוכים גס
1 כוסות צימוקים
1/2 כפית קינמון
בדכ נשאר מהסירופ אחרי הטבילה
מבשלת את הסירופ שוב עד שיהפוך לקרמל קל
ומוסיפה בפנים את האגוזים
לצנן היטב ולמלא את הכפכפים .
ניתן לאחסן בקופסא אטומה
אשמח אם תעשו לייק לדף העסקי שלי ואם תרשמו המלצה יהיה נהדר .
מרגלית נוני עיצוב עוגות בוטיק .
יש לי עוד הרבה מתכונים לא רק עוגיות מרוקאיות בקבוצת האפיה שלי. אופים עם מרגלית . מוזמנים להצטרף.

כפכפי שומשום במילוי אגוזים בקרמל_מתכון  של מגי נוני מרגלית
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

29 מתכונים