Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

1 ק"ג חצילים קטנים
1 ק"ג סוכר
2 מקלות קינמון
מיץ מלימון 1.
מעט ציפורן ( למי שאוהב)
אופן הכנה-
לחורר את החצילים עם מזלג
להרתיח בסיר רחב
כ-15 דקות להתרככות
ולסנן.
בסיר רחב שמה קילו סוכר
וכוס מים, מבשלת כ-5 דקות
עד שהסוכר נמס.
מוסיפה קינמון.
מניחה את החצילים
ומבשלת כשעתיים על אש נמוכה.
מכבה ונותנת להתקרר

ריבת חצילים קטנים_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים