Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

חומרים
שלושת רבעי כוס סוכר חום
חבילת חמאה קטנה (100 גרם)
חלמון אחד של ביצה
רבע כפית מלח
כפית אבקת סודה לשתיה
כוס קמח ללא גלוטן
100 גרם שוקולד מריר קצוץ

הכנה:
מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה רכה וסוכר חום לאחידות.
מוסיפים חלמון, ומלח מערבבים קצת ומוסיפים את הקמח, סודה לשתיה ושוקולד מריר.
בעזרת כף טבולה במים חמים מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה במרווחים של 3 ס״מ אחת מן השניה.
אופים ב-190 מעלות כ5-6 דקות