Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

לתחתית העוגה
5 כפות סוכר
5 ביצים גודל לארג
1 אינסטנט פודינג שוקולד

לקרם
2 וחצי שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 סוכר וניל

גנאש
1/2 שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר
לקישוט מעל לא חייב
להשאיר רבע כוס מהקרם להוסיף חצי כפית נס , ודובדבנים מסוכרים

אופן ההכנה
להקציף חלבונים עם סוכר לקבלת קצף יציב להוסיף חלמונים ולהמשיך לערבב מעט להוסיף את האינסטנט פודינג ולקפל לאט שלא ישבור את הקצף.
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות 20 דקות בערך.
להוציא לקרר .
להכנת הקרם להקציף שמנת מתוקה עם האינסטנט פודינג וניל לקבלת קרם למרוח על העוגה ולהכניס למקפיא לרבע שעה בערך.
להכין גנאש להרתיח על הגז שמנת מתוקה להוסיף שוקולד מריר לערבב היטב .
להוציא את העוגה לשפוך על העוגה ולהכניס למקפיא ל5 דקות .

לקשט עם האגוזים והקצפת

עוגת קרמבו לפסח_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים