Share with:


כשר לפסח פרווה חלבי

אופן הכנה

מתכון 😉
רולדה אחת גדולה או 2תבניות 45 /45
4 ביצים L שלמות
3/4 כוס סוכר כוס שתיה קרה
קורט מלח
להקציף במהירות עד שמתקבל קציפה תפוחה כמו מוס בערך 5-6 דקות להוסיף כפית תמצית וניל ואז לכבות
להוסיף בצורת עטיפה 3/4 כוס קונפלור )אני הוספתי קמח לפסח ראו בתמונות (50 גרם קונפלור )אני הוספתי קמח תפוחי אדמה(
לערבב בצורת עטיפה
****
להוסיף או קונפלור או קמח תפוחי אדמה
*****
לאפות בחום 200 מעלות עד שמתקבל גוון יפה להוציא מהתנור להפוך על נייר אפיה ואת זו שאפינו להוריד בזהירות לגלגל את הרולדה ולתת להיתקרר
קרם
אני הקצפתי גלידן+פודינג
כל אחד איזה קרם שהוא אוהב
**
תותים פרוסים עם 2 כפות סוכר להקפיץ מעט על הגז באהבה אסיה גילעדוב

רולדה לפסח
אסיה אסתר גילעדובספר המתכונים של
מתכון של

אסיה אסתר גילעדוב

65 מתכונים