המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487
200 גרם שוקולד מריר
180 מל' שמן
300 גר סוכר
4 ביצים
200 גר אבקת שקדים
50 גרם קמח כשר לפסח
קורט מלח
מעלים על בן מארי את השוקולד
ברגע שהוא נמס לחלוטין מוסיפים את השמן, מערבבים דקה ומוסיפים את הסוכר ומעבירים מהאש.
ברגע שזה מתקרר מוסיפים את הביצים ואת הקמח שקדים, נותנים לזה להיתמצק מעט,
ויוצקים לשקית זילוף מזלפים תלוליות בגודל אחיד
ואופים בתנור המצב טורבו 180 מעלות
למשך 20 דקות.
בתאבון.