Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:
1 שקית קמח אוסם מאפי שמרים כשל"פ
1 כף קמח תפו"א
2 כפות סוכר
3/4 כפית מלח
20 גרם מזולה מומסת
2 כפות שמן
2 ביצים L
1/2 כוס מים פושרים

הכנה:
לשים בקערה את הקמח למאפים וקמח תפו"א, להוסיף סוכר ומלח ולערבב היטב, להוסיף מזולה , שמן, ביצה ועוד ביצה ולערבב .
להוסיף מים בהדרגה ולערבל לקבלת בצק הומוגני דביק.
לכסות את הבצק ולהניח בצד למשך שעה.
ליצור לחם בקסטן ולהניח בצד עוד שעה וחצי.
*
למרוח חלמון ביצה ומעל שומשום
*
להכניס לתנור שחומם על 180% מעלות צלזיוס
ולאפות למשך 30 דקות או עד הזהבה יפה.
תהנו..