Share with:


פרווה

אופן הכנה

קייג קמח
2כפות שמרים
4כוסות מים חמימים
כפית מלח
כפית סוכר
למריחה מעל הלחם
2חלונים
2כפות מים קרים
כפית שמן

הכנה בצק:
שמים מים בקערה מוסיפים שמרים מערבבים שלא יהיו גושים מוסיפים מלח וסוכר מערבבים טוב ומוסיפים קמח ומתחילים ללוש עד שיוצא לנו בצק קצת דביק .משמנים ידיים ולבצק מכנסים אויר כמה פעמים .סוגרים עם שקית ומגבת ומתפיחים שעה עד שמכפיל נפח.
שמנים ידיים עוד פעם ומכנסים אויר לבצק סוגרים ומתפחים עוד שעה .
מחלקים בצק ועושים חלות שמים בתבנית מכסים ומתפחים עוד חצי שעה .
חלמונים עם מים ושמן מערבבים ומורחים מעל החלות ולחמניות ומפזרים שומשום .
ולתנור לחומם ל250 עד שלחמניות זהובות מוצאים מקררים .ואפשר לאכול.
בתאבון.

חלות ולחמניות ..הבצק יוצא אוורירי_מתכון  של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

108 מתכונים