Share with:


פרווה

אופן הכנה


4 חלות גדולות

2 קילו קמח מנופה
1 שמרית
1 משפר אפיה
1 כוס חפק שמן
3/4 כוס חפק סוכר
2 כפות מלח
1 ביצה
בערך 4-3 ספלי של הקפה הגדולים של מים חמימים

במיקסר או ביידים כעשר דקות .
להתפיח שעה .לכסות
להוריד את האויר מהבצק
לחלק ל4 את הבצק
כל רבע לחלק לשש רצועות לפתוח כל רצועה במערוך לריבוע ולגלגל לרצועה ולהאריכה ל25-30 ס"מ
לעצב את החלה .תראו ביוטיוב איך עושים 6 רצועות .להניח על מגש עם נייר אפייה
למרוח ביצה טרופה לשים שומשום
להתפיח עשרים דקות להכניס לתנור מחומם 80 ל35 דקות .

מי שמגיעה ביום חמישי נא להכניס להקפאה להוציא את החלות בשעה 4 ועשרים דקות להפשיר
בתנור חם כעשר דקות לחמם לפני כניסת שבת .

❤️

חלות_מתכון של אורנה זוארי
אורנה זואריספר המתכונים של
מתכון של

אורנה זוארי

66 מתכונים