שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי
מרכיבים
מצות רטובות היטב לעטוף במגבת ולשים בשקית לשעה לפחות
1 בצל יבש קצוץ
1/2 חבילת פטריות טריות חתוכות
1/4 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
צלחת עם 2 ביצים עם מעט מים
צלחת או שקית עם כוס פירורי לחם כשר לפסח
1 כוס פירורי קרונפלקס טחון כשר לפסח
3 כפות שומשום
אופן ההכנה
לטגן את הבצל עד להזהבה להוסיף פטריות מלח ופלפל שחור ולהמשיך לטגן .
לקחת מצה לשים המילוי ולגלגל לתבול בצלחת עם הביצים ואז בצלחת עם הפירורים והשומשום ולטגן .
טעים מאוד וקרנצי