Share with:


פרווה

אופן הכנה

אפשר לצבוע אותו בצבעי מאכל ולהוסיף אגוזים

מצרכים:
1 לימון
3 חלבונים
1 ק"ג סוכר
100 גרם פיסטוקים קלויים שלמים (50 גרם לזאבן ו 50 גרם לקישוט)
100 גרם שקדים קלויים שלמים (50 גרם לזאבן ו 50 גרם
לקישוט)
1 כוס מים
3 טיפות מיי ורדים
1/2 כוס סוכר (לקפץ בחלבון)
10 גביע תבלין מסתיקה טחון דק דק – תבלין שקונים בחנות התבלינים. (זה לא חובה אבל רצוי מאוד)

אופן ההכנה:
1. מרתיחים את הסוכר עם כוס מים ולימון סחוט.
2. מערבבים כל הזמן כך שהסוכר יישאר שקוף ולא יהפוך לקרמל.
3. מקציפים את החלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף אחיד.
4. מעבירים את סירופ הסוכר לתוך קערת נירוסטה שיושבת בתוך סיר עם מים חמים. ( אמבט מים חמים כלומר – בין מארי ).
5. מוספים את מיי הורדים ומתחילים להוסיף עם מקצפת יד את קצף החלבונים בהדרגה עד לאיחוד מלא.
6. ממשכים להקציף עד שנהיה כמו מסטיק.

ז'אבן מרוקאי_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים