Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

עוגה עשירה לאירוח ומאוד טעימה של ניקי ב
העוגה המושלמת לפסח, היא מדהימה ומה שהכי כיף בעוגה הזאת קלי קלות הכנה והתוצאה עוגה יפהפייה ואפילו ניתן להכין אותה פרווה.
תבנית 24 – תבנית בינונית

מצרכים:
5 חלבונים בלבד
200 גסוכר (כוס) 90 ג קוקוס (כוס)
2 כפות אינסטנט וניל

מוס שוקולד:
200 גשוקולד מריר שמנת מתוקה / ריץ מוס קפוצינו:
שמנת מתוקה / ריץ
אינסטנט וניל
240 מ"ל חלב (כוס) / חלב סויה
כפית אבקת נס קפה (לא חובה)

גנאש לציפוי:
150 ג` שוקולד מריר
150 מ"ל שמנת מתוקה / ריץ

ההכנה:

  1. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, לערבב קוקוס ואינסטנט ולקפל לקצף החלבונים. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני 180 מעלות, בסביבות 30 דקות, לצנן.
  2. להמיס את השוקולד, להקציף שמנת מתוקה לקפל את השוקולד לקצפת. למרוח את מוס השוקולד על בסיס הקוקוס, להקפיא לשעה. להקציף שמנת מתוקה, אינסטנט, חלב, נס קפה, לקרם יציב, למרוח על שכבת השוקולד, להקפיא לשעה. לחמם שמנת מתוקה עד סף רתיחה, לצקת על השוקולד, לערבב לתערובת אחידה ולצקת על שכבת מוס הקפוצ`ינו.
  3. להקפיא את העוגה לכמה שעות, להעביר למקרר כשעתיים לפני ההגשה.
    הערות:
    מתאימה לפסח
    ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור בהקפאה.
    מרשימה, קלה להכנה וטעימה מאוד.

עוגת שכבות מרשימה לפסח_מתכון של גילה כהן אבני – מאסטר מתכונים
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים