להקציף 6 חלבונים ובהדרגה להוסיף כוס וחצי סוכר עד לקצף תפוח ואוורירי
להוריד מהמיקסר ולהוסיף 6 חלמונים וכוס שמן בצורת עטיפה (זוכרים בלייב ) חשוב לא לשבור את הקצף .
בקערה 2 לערבב :
2 וחצי כוסות קמח רגיל
,1 אפיה
,כוס אגוזים שבורים גס (לא חובה )
,1 סוכר וניל
,2 כפות קינמון
,2 כוסות גזר מגורד על פומפיה גסה.
לערבב טוב ולערבב מסה קלה לכבדה בצורת עטיפה ❤
180 מעלות כ45 דקות ,
לבדוק עם מקל שיפוד ובהתאם להוסיף זמן.
ניתן להכין בכל תבנית