Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

המרכיבים:

600 גרם סולת
1כוס סוכר
1 כוס שקדים מולבנים טחונים
1 אבקת אפייה
1 כף גרידת תפוז
1 כוס שמן חם
1 ביצה
1 כוס מים

ההכנה:

לשים בקערה סולת סוכר א.אפייה, גרידת תפוז ושקדים טחונים לערבב היטב ולהוסיף
שמן חם, מים וביצה ללוש לקבלת בצק אחיד..
לשטח את התערובת בתבנית משומנת לסמן ריבועים, לנעוץ שקד על כל ריבוע..
להכניס את הספרה לתנור על חום 170% מעלות צלזיוס למשך שעה או עד הזהבה יפה.


לסירופ:

לשפוך לסיר
3 כוסות מים
3 כוסות סוכר
1/2 לימון
להביא לרתיחה ולבשל 10 דקות
לקראת הסוף להוסיף מיץ מחצי לימון
2 טיפות תמצית מי זהר
ולבשל עוד 5 דקות.

כשהספרה מוכנה לשפוך מעל את הסירופ החם ולעבור שוב על סימון חיתוך הספרה בכדי שהסירופ יספג ויעניק לעוגה טעם נפלא..

תהנו..

כל הזכויות שמורות C