Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגת תפוחים/יפית מויאל:

חותכים 4 תפוחים ירוקים ללא קליפה, לקוביות

מוסיפים 2 כפיות קינמון ו2 כפיות סוכר (עדיף חום) מערבבים ובקערה נפרדת מערבבים

כוס סוכר,

כוס קמח,

3 ביצים

3/4 כוס שמן.

אחרי שערבבת טוב מוסיפים את התפוחי עץ המעורבבים ממקודם.
זהו …מניחים את הכל בתבנית ולתנור 170 מעולות (אני אוהבת לחמם את התנור ל200 ולהוריד ל170 כשמכניסים)
ועוד טיפ כשזה מוכן אני מכבה את התנור ופותחת קצת את הדלת ומשאירה לעוד איזה רבע שעה זה עושה קראסט למעלה…

 

בהצלחה, ממני יפית!!!

עוגת תפוחים
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים