Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
2 בננות רכות ומעוכות במזלג למחית.
2 ביצים בגודל L או 3 ביצים בגודל M.
1/2 כוס סוכר דמררה, סוכר חום בהיר (100 גרם)
קורט מלח
1/2 כוס שמן קנולה (100 גרם)
1 כפית תמצית וניל
1/2 כוס קוקוס טחון
1 כוס קמח (140 גרם)
1 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה :
נמדד בכוס אוניברסלית
מחממים תנור אפייה ל-180 מעלות.
בקערה גדולה שמים את הביצים, סוכר, קורט מלח ומערבבים היטב בעזרת מטרפה ידנית עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השמן, תמצית וניל ומערבבים עוד דקה נוספת, מוסיפים את מחית הבננות וממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה, מוסיפים את הקוקוס וממשיכים לערבב היטב היטב.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים בקצרה.
שימו לב!!! אין לערבב יותר מדי את תערובת העוגה כדי לא לקבל עוגה דחוסה אלא עוגה אוורירית.
יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק ומכניסים לתנור לאפייה של 35-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים מקררים היטב ומגישים.

המטבח של מרוש׳קה

עוגת בננות קוקוס משגעת 😍_מתכון  של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים