Share with:


פרווה

אופן הכנה

את העוגה הזאת אתם הולכים להכין שוב ושוב, לכל מאורע, לכל אירוח או סתם לפינוק ליד הקפה. עוגת קוקוס ואגוזים פרווה עם שברי שוקולד מריר, עוגה טעימה ועסיסית

מצרכים
1/4 1 כוס קמח
1/2 כוס קוקוס
100 גר' אגוזי מלך טחונים גס
100 גר' שוקולד מריר קצוץ גס
3/4 כוס שמנת צמחית
3/4 כוס שמן
1 שקית א. אפייה
5 ביצים
3/4 כוס סוכר

הכנה
תחילה נפריד את הביצים ונקציף חלבונים עם סוכר 2-4 דקות.
בקערה נפRדת נערבב היטב חלמונים עם שמנת ושמן.
נוסיף לקערת החלמונים Eמח ואבקת אפייה ונערבב.
נוסיף גם קוקוס, אגוזים ושוקולד ונערבב לבלילה חלקה.
כעת נקפל את קצף החלבונים לתערובת החלמונים בעדינות ורק עד לאיחוד.
נשמן תבנית וניצוק לתוכה את הבלילה.
נאפה את העוגה בתנור חם על 160 מעלות טורבו למשך 30-40 דקות, תלוי בתנור.
אם שיפוד או קיסם יוצא יבש, העוגה מוכנה

עוגת קוקוס ואגוזים פרווה בחושה
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים