Share with:


פרווה

אופן הכנה

‏כוס חד פעמי שתיה קרה ‏
תבנית אינגליש קיק ‏גדולה עמוקה
שש ביצים
שתי כוסת קמח
כוס סוכר
חצי כוס מים
כוס שמן
1סוכר וניל
1 ‏ אבקת אפיה
50 גרם שוקולד ‏‏מריר להמיס במיקרוגל
‏ ‏
אופן ההכנה
‏בקרת המיקסר להקציף את החלבונים
לקצף בהיר להסיף סוכר ‏ סוכר וניל בהדרגה להריד את ‏‏‏מהירות המיקסר. להסיף את החלמונים את השמן את ‏ המים‏ את הקמח ו‏אבקת אפיה לערבב עד ‏שהכל נטמן ‏להוציא כוס מהבלילה ‏בקערה נפרדת ‏ מוסיפים את השוקולד מערבבים ומוסיפים ‏לשער הבלילה עושים צורה עם קסם ‏
‏ יוצקים את הבלילה ‏לתבנית אינגליש קיק אופים את העוגה על חום
180 מעלות מעלות 55דקות ‏לבדוק כל אחת והתנור שלה ‏שהקסם יוצא יבש ‏בתיאבון

עוגת טורט שוקולד_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים