Share with:


פרווה

אופן הכנה

הכנתי לשבת, העוגה פשוט נפלאה

נמדד בכוס אוניברסלית 240 מ״ל

לוקחים שני תפוחי עץ חתוכים לקוביות גדולות.
שמים בקערה יחד עם כף קמח, כף סוכר וכפית קינמון.
מערבבים קצת ונותנים להם לשבת יחד 10 דקות.
בינתיים מערבלים במיקסר (3-4 דקות)/ אפשר ידנית.
חצי כוס שמן
כוס סוכר
שלוש ביצים
כפית תמצית וניל
מוסיפים לסירוגין שתי כוסות קמח תופח וגביע שמנת חמוצה
מערבבים רק עד שנטמע, לא יותר.
מעבירים לתבנית עגולה 26 משומנת או שתי תבניות אינגלנש קייק.
מפזרים את תפוחי העץ החתוכים עם הסוכר הקמח והקינמון.
אופים כ50 דקות בחום של 175 מעלות.
כשהעוגה קרה מפזרים אבקת סוכר, לא חובה.
הכמות לשתי עוגות אינגליש קייק.
עוגה טעימה ומאוד מוצלחת…תהנו❤️
תענוג מרוש׳קה 🙇🏻‍♀️
מרוש'קה – המקום לאוהבי המטבח הביתי, העולמי והטעים

המטבח של מרוש׳קה

מתכוןמתכון

עוגה בחושה עם שמנת חמוצה ותפוחי עץ._מתכון  של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים