Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

 

מצרכים בצק פריך:
מידה בכוס חד פעמי חם
תבנית עגולה 22/24

4 כוסות קמח
200 גרם נטורינה/מחמאה
כפית אבקת אפיה
שקית סוכר וניל
1/4 רבע כוס סוכר
1 ביצה
1/4 רבע כוס מים

מילוי:
ממרח שוקולד/נוטלה

אופן ההכנה :

מניחים את כל המצרכים מלבד המים בקערה מוסיפים מים לפי הצורך .ולשים לבצק חלק .

מחלקים את הבצק ל- 4 חלקים שווים .

כל חלק מרדדים בעזרת נייר אפייה מקומח מעט לעלה דק
ומניחים בצד .

את ממרח השוקולד /נוטלה
מחממים לכמה שניות כדי לרכך
ומעבירים לשקית זילוף

מניחים בצק מרודד על גבי תבנית מרופדת בנייר אפיה
ומעליו מזלפים שוקולד
מניחים מעל השוקולד בצק מרודד נוסף מזלפים שוקולד
כך ממשיכים עם שאר השכבות
מכניסים לתנור שחומם מראש
180 מעלות כ 20 דקות או עד להזהבה קלה מאוד

לאחר צינון מלא חותכים לקוביות ומפזרים מעט אבקת סוכר.

חיתוכיות שכבות בצק פריך במילוי שוקולד_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

180 מתכונים