Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
כוס וחצי קמח
כוס סוכר ( כוס מדידה )
4 ביצים
1 א.אפיה
1/2 כפית סודה
1 סוכר וניל
כוס אגוזים גרוסים
כוס שוקולד צ'יפס מריר
כוס שמן
2 כפות דבש
1/2 כוס מים

דבש לזילוף על העוגה

הכנה :
מערבבים בקערה את החלמונים הדבש והשמן בעזרת מטרפה
מוסיפים את הסוכר וניל, אבקת אפיה, הסודה והמים וממשיכים לערבב
להוסיף את האגוזים, השוקולד צ'יפס והקמח לערבב למסה אחידה
מקציפים את החלבונים לקצף תפוח ומקפלים לתערובת העוגה בהדרגה
מעבירים לבתבנית משומנת עגולה עם חור באמצע
אופים בחום של 170 מעלות 45 -50 דקות
מצננים היטב את העוגה ומזלפים מעל דבש.

עוגת אגוזים דבש ושוקולד צ'יפס
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים