Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים
חצי כוס סוכר חום בהיר
חצי כוס שמן
1 סוכר וניל
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
כוס מיץ תפוזים
חצי כפית סודה לשתיה
2 כוסות קמח תופח
3 בננות בשלות מעוכות
2 שרוולים של עוגות אוראו מרוסקים

להקציף 5 ביצים שלמות עם סוכר וסוכר וניל לקצף תפוח ובהיר
להנמיך את המקסר לזלף את השמן
לנפות את היבשים
להוסיף לסרוגין יבשים ומיץ תפוזים
בסוף עם מרית להוסיף את הבננות ואת העוגיות אוראו לערבב ניטב
לשמן תבנית 24 עוגלה מאפנס תבניות מאורכות לשמן לשפוך את הבלילה לאפות 180 מעלות בתנור שחומם מראש
כ40 דק
לפזר אבקת סוכר

בהצלחה עוגה טעימה ורכה..

עוגת בננות עם עוגיות אוראו
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים