Share with:


פרווה

אופן הכנה

🎂🍰🎂
טורט בסיסי להכנת עוגת קצפת חגיגית, ניתן למלא ולצפות כיד הדימיון. !!
**רצוי לאפות יום מראש, לשמור במקרר…פריסת העוגה קלה יותר שהעוגה קרה.

**ניתן לאפות בתבנית מלבנית/מרובעת

**רצוי מאוד להרטיב את הטורט לפני מילוי וציפוי העוגה

**ניתן לפרוס ל- 2 חלקים או 3.

חומרים :
כוס אוניברסלית
6 ביצים L
1 כוס סוכר
3 כפות שמן
1 כף מיץ לימון
גרידת לימון
1 וניל
1.5 קמח תופח (קמח רגל +אבקת )

סירופ להרטבת העוגה:
1 כוס גדולה מים
1 כף סוכר
1 כף תמצית רום לעוגה /ליקר אמרטו
לערבב בכוס גדולה לפני השימוש

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים, להוסיף בהדרגה את הסוכר, החלמונים ושאר החומרים לפי סדר כתיבתם….לפני הוספת הקמח יש להאט את מהירות המיקסר, להוסיף בהדרגה את הקמח עד להבלעתו , אפשר לעבור לבחישה ידנית…(לא לערבב יותר מידי)
לשמן תבנית 26 , לצקת את הבלילה, לאפות בחום 165 כ- 45 דקות או עד להזהבה.

בהצלחה !!🎂🍰

מתכוןמתכון

טורט וניל בסיסי למילוי וציפוי_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים