Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגת תפוז פשוטה ב-4 גרסאות !!!
🍊🍋🥥🍩🍩

4 גרסאות של אותה עוגה לכל תמונה יש הסבר לתוספת.

חומרים: כוס אוניברסלית
6 ביצים L
1 כוס סוכר
2 וניל
3/4 כוס שמן
1 כוס מיץ/מים
גרידת לימון/תפוז
1 כף אינסטנט פודינג וניל
50 גר' שוקולד מגורד
2.5 קמח תופח (או רגיל + 1 שקית א.אפיה)

אופן ההכנה:
להפריד את הביצים.
להקציף את החלבונים לקצף יציב ..להוסיף את החלמונים עד לקבלת קצף בהיר…להוסיף את שאר המרכיבים לפי סדר כתיבתם…עם הוספת הקמח להאט את מהירות המיקסר עד להבלעת הקמח בבלילה.
לשמן תבנית גבוהה 28/26 לשמן מעט, לצרת את הבלילה, לאפות בחום 160 לאחר חצי שעה להגביה את החום ל..170 לאפות כ-45 דקות.
לצפות את העוגה בשוקולד שהכנו.
בהצלחה !!🍋🍌🍍🥭

מתכוןמתכון

עוגת תפוחים, שיש, פירות יבשים, וקוקוס בציפוי שוקולד_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים