Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

4 ביצים מופרדות
1 1/2 כוסות (ח"פ) סוכר
1 א. אפיה
1 שקית וניל
3/4 כוס (ח"פ) מיץ תפוזים טרי
3/4 כוס (ח"פ) שמן
2 1/2 כוסות (ח"פ) קמח
^
1/2 כוס (ח"פ) שוקולית

ההכנה:

לשים חלבונים בקערת המיקסר להוסיף סוכר בהדרגה ולהקציף לקצף יציב ולהוסיף את החלמונים אחד אחד שיטמעו בקצף
להוסיף את השמן בזרם איטי את המיץ והקמח לערבל עד קבלת עיסה אחידה..

לשמן 2 תבניות אינגליש-קייק
לחלק את העיסה ל-3 כמויות.
לבזוק לכל תבנית כמות אחת.
את הכמות השלישית לערבב עם השוקולית היטב, לחלק
ל -2 ולהוסיף לכל עוגה לכל אורכה..
להכניס את העוגות לתנור שחומם מראש על 170 מעלות צלזיוס ולאפות כ 40 דקות ..

תהנו..

כל הזכויות שמורות C