100 גרם שוקולד מריר מומס להוסיף כף שמן
לצנן
לבלילת העוגה
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 סוכר ווניל
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס מים
2 וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
ההכנה
לחמם תנור 160 מעלות
להקציף ביצים שלמות עם סוכר וסוכר ווניל כמה דקות להוסיף את יתר המצרכים לפי הסדר
לשמן תבנית 26 לשפוך 3/4כמות מהבלילה ומהרבע שנישאר לערבב עם השוקולד המומס ולשפוך מעל ולקשקש עם סכין לשיש
לאפות 55 דקות
אפשר לקשט באבקת סוכר
עוגה ניפלאה וטעימה וגם פרווה