Share with:


פרווה

אופן הכנה

100 גרם שוקולד מריר מומס להוסיף כף שמן
לצנן
לבלילת העוגה
4 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 סוכר ווניל
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים
חצי כוס מים
2 וחצי כוסות קמח
שקית אבקת אפיה

ההכנה
לחמם תנור 160 מעלות

להקציף ביצים שלמות עם סוכר וסוכר ווניל כמה דקות להוסיף את יתר המצרכים לפי הסדר

לשמן תבנית 26 לשפוך 3/4כמות מהבלילה ומהרבע שנישאר לערבב עם השוקולד המומס ולשפוך מעל ולקשקש עם סכין לשיש

לאפות 55 דקות

אפשר לקשט באבקת סוכר

עוגה ניפלאה וטעימה וגם פרווה

עוגת שיש
מזלי סידיספר המתכונים של
מתכון של

מזלי סידי

87 מתכונים