Share with:


פרווה

אופן הכנה

‏מצרכים
כוס סוכר
3/4‏ כוס מיץ תפוזים (או מים
3/4 כוס שמן
2ביצים
‏‏1/2 3 ‏כוסות סולת
‏כפית אבקת אפייה
כפית תמצית וניל
‏שקדים לקישוט

לסירופ
‏שני כוסות מים
‏חצי כוס סוכר
‏חצי כוס דבש
‏שני פלחים של לימון.
‏כפית ‏מיי ורדים
‏להרתיח על הגז

אופן הכנה
‏להקציף ביצים להוסיף סוכר
‏תמצית וניל ‏מוסיפים את השמן את הסולת לסירוגין אבקת אפיה (מיץ תפוזים . ‏מערבבים לתערובת אחידה .. ‏מעבירים לתבנית מישומנת ‏‏‏מניחים שקדים ‏אופים על חום 180 מעלות 35 -40 דקות ‏לבדוק שקסם יוצא יבש‏ ‏יוצקים את הסירופ על העוגה ‏.. ‏חותכים ומגישים ‏שהעוגה קרה ‏

בתיאבון
בסבוסה או הנמורה
אמאל׳ה כמה טעים

בסבוסה/נמורה_מתכון של סיגלית ימין – מאסטר מתכונים
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים