Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

קבלו מתכון בקלי קלות

מצרכים
6 ביצים
1/2 כוס שמן
1 וחצי כוס סוכר
2 סוכר וניל
1 כוס קטן מיץ למון
200 גרם קמח תופח לפסח

אופן ההכנה
1) בקערה מקציפים את החלבונים יחד עם הסוכר עד ליציבות
2)בקערה נפרדת מקציפי
2)מוסיפים את השמן,סוכר וניל ומיץ ומיץ למון
עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה
2) מקערה נפרדת מקציפים את החלמונים ומוסיפים אותם לחלבונים

3)מכניסים את הקמח ומערבבים בתנועה מעטפה ללא מיקסר

3)יוצקים בתבנית
בקוטר 22 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש ל170 מעלות ל35 דק עד 40 דק מקררים עד פושר ומחלצים בעדינות

עוגה טורט לימון כשרה לפסח
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים