Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים L
כוס סוכר
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט
גרידה מתפוז
2 סוכר וניל
2 כוסות קמח תופח מנופה
חצי כוס קוקוס
100 גר שוקולד ציפס מריר

להקציף את הביצים שלמות עם סוכר וסוכר וניל לקצף בהיר ותפוח להוריד מהירות לזלף את השמן
בקערה לנפות את הקמח ואת האבקת אפיה להוסיף את הקוקוס והשוקולד ציפס לערבב היטב
להוסיף למקסר לסרוגין את היבשים ואת המיץ להוסיף את הגרידת התפוז להפסיק את המקסר לערבב היטב
עם מרית
לשמן ולקמח תבנית קולגהוף או תבנית עם חור באמצע
לאפות בתנור שחומם מראש 170 מע כ45 עד 50 דק

עוגה רכה וטעימה עם הקפה לא צריך יותר…

עוגת קוקוס תפוזים ושוקולד ציפס
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים