Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
4 ביצים בטמפרטורת החדר
200 גרם סוכר שווה כוס אחד פעמי לשתייה חמה
1 כפית תמצית וניל
גרידה מ-2 תפוזים
200 מ"ל מיץ תפוזים סחוט טרי שווה כוס אחד פעמי לשתייה חמה
150 מ"ל שמן שווה כוס אחד פעמי לשתייה חמה
300 גרם קמח תופח
שווה 2 כוסות ורבע מלאים
1 כוס לשתייה קרה קוקוס

אופן ההכנה
מקציפים י במהירות גבוהה ביצים, סוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
מוסיפים תמצית וניל, וגרידת תפוזים ומערבבים היטב .

בקערה קטנה מערבבים יחד מיץ תפוזים ושמן. ומוסיפים אל תוך תערובת הביצים המוקצפות בהדרגנ .

לאחר שהתערובת אחידה מוסיפים קמח וקוקוס ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן עד שמתקבלת תערובת אחידה..

מעבירים את הבלילה לתבנית אחד פעמית בקוטר 22 ס"מ משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך כ שעה ו10 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש .

מצננים את העוגה לחלוטין בטמפרטורת החדר..

מפזרים אבקת סוכר ומגישים

עוגת תפוזים וקוקוס
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים