Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

המתכון מיועד ל 2 תבניות אינגליש קייק

המצרכים:
3 ביצים לארג'
כוס סוכר חום
3/4 כוס שמן
חצי כוס דבש
2.5 כוסות קמח
כפית שטוחה אבקת אפיה
כפית גדושה קינמון
כוס תה עם 2 תיונים.
קורט ציפורן
חצי כפית אגוז מוסקט
קורט מלח
רבע כפית סודה לשתייה
גרידת תפוז גסה
אפשרות בלבד לקישוט
חופן אגוזי מלך או אגוזי פקאן
חופן שוקולד צ'יפס קרמל או פרווה.
בעיקרון אפשר בלי תוספות.

אופן ההכנה:
בקערה אחת מערבבים את כל החומרים היבשים:
קמח, אבקת אפייה, מלח סודה לשתיה תבלינים
במיקסר מקציפים את הביצים עד שיתקבל קרם תפוח בהיר כמו גוגל מוגל, מוסיפים את הסוכר, מקציפים
מזלפים לאט את השמן, ולבסוף את הדבש.
מאחדים תערובות מערבלים באיטיות ומוסיפים את התה.
יוצקים הכל לתבנית משומנת
מפזרים מעל אגוזים ושוקולד
אופים בחום 170 מעלות
כ 35-40 דקות