Share with:


פרווה

אופן הכנה

כמה כייף שיש עוגת טורט בבית
ואפשר למלא בין שיכבה לשיכבה קרם
ומחיות בטעמים
או תותים שזה הביס הכי הורסססס
בעונת התותים אני ממלאה המון המון תותים

120 גרם קמח מנופה
5גרם אבקת אפיה
קורט מלח לקערת הקמח, וקורט מלח לחלבונים
לשקול 105 גרם סוכר
שמתוכם 35 גרם ילכו לקערת הקמח
ו70 גר ילכו לחלבונים
3 ביצים לארג מופרדות
12 גר שמן
120 מייל מים
3 גרם מיץ לימון
1גרם אבקת טרטר
כפית תמצית וניל
אופן הכנה
קערה 1 שמים קמח ,מלח,אבקת אפיה,ו35 גר סוכר
מערבבים
קערה 2
חלמונים ,מים,שמן,וניל,לטרוף במטרפה היטב,למאסה
חלקה
את החלבונים שמים בקערת מיקסר נקיה משומן
לנגב לפני במעט חומץ למניעת שומנים
שמים קורט מלח ,מקציפים ושמתחיל מעט גוף
מוסיפים טרטר,ולימון ,וסוכר בהדרגה ,עד למרנג יציב מאוד
את תערובת החלמונים שופכים לתערובת הקמח מערבבים למאסה חלקה
עכשיו שמים 1/3 מהמרנג למאסת הקמח והחלמונים ופותחים את התערובת קלות
לאחר שהכול אחיד מוסיפים את כול המרנג למאסת הקמח בתנועות קיפול
ממלאים לגובה 2/3 ומכניסים לתנור שחומם מראש ל170 מעלות בערך 25 דקות
בודקים עם קיסם שיצא יבש
מצננים היטב מכניסים למקרר ל4 שעות
סגור בנילון נצמד
ואז יותר קל לחתוך את העוגה ולמלא
סירופ תכינו מכוס מים וכוס סוכר להביא לרתיחה כ2 דקות לכבות להבה ולהכניס כף ברנדי הכמות הזאת הכנתי ברינג 22 שסגור היטב בנייר אפיה ונייר כסף משומן קלות
אפשר להכפיל חומרים ותבנית בהתאם
בין השכבות תמלאו קרם ומחיות או הפתעות שבא לכם
בהצלחה

מתכוןמתכון