Share with:


פרווה

אופן הכנה

אחת העוגות ‏‏שאי אפשר ‏להפסיק לישר ‏..
עוגת טורט שוקולד אגוזים ליד הקפה ‏

כוס חד פעמי שתיה קרה ‏
תבנית עגולה 24

מצרכים
שש ביצים
שתי כוסת קמח מנופה ,
חצי כוס ‏קקאו מנופה
כוס סוכר,
כוס מים / או מיץ תפוזים ,.
3/4 כוס שמן
2 סוכר וניל
1‏ אבקת אפיה .
חצי כוס ‏אגוזי מלך
רבע כוס ‏שוקולד צ׳יפס,

‏ ‏אופן ההכנה
בקערת המיקסר להקציף את החלבונים
לקצף בהיר ‏תופח להסיף סוכר ‏בהדרגה ,סוכר וניל,, להריד את ‏‏‏מהירות המיקסר, להסיף את החלמונים, את השמן ,את ‏‏הקקאו ואת ‏האגוזים הקצוצים השוקולד צ׳יפס ‏ המים‏ ,את הקמח ו‏אבקת אפיה לערבב ביחד עד ‏שהכל נטמן ‏
‏ יוצקים את הבלילה ‏לתבנית ‏משומנית עם נייר אפיה אופים את העוגה על חום
180 מעלות מעלות 55. דקות ‏לבדוק כל אחת והתנור שלה

‏בתיאבון סיגלית ימין !!

עוגת טורט ‏שוקולד אגוזים_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים