Share with:


פרווה

אופן הכנה

6 ביצים
כוס סוכר חום כהה
3/4כוס דבש
כוס שמן
סוכר וניל
קופסא קטנה של רסק תפוחים
כפית גדושה קינמון
רבע כפית ציפורן
2 כוסות קמח תופח
50 גר שקדים קצוצים/או אגוזי מלך
חצי כוס מים חמים עם תה חזק/או כף נס קפה

להקציף ביצים עם סוכר וסוכר וניל לקצף תפוח
להנמיך את המקסר להוסיף את השמן בזילוף איטי.להוסיף את הדבש.ורסק התפוחים
בקערה לנפות את הקמח ולהוסיף את הקינמון והציפורן להוסיף עם לתערובת ואת השקדים.
לשמן היטב סיר פלא
בקרקעית התבנית לפזר סוכר חום מעל לחתוך תפוחים חמוצים לריבועים להניח בצפיפות. ומעל לפזר עוד סוכר חום.
ומעל את כל התערובת
לאפות בתנור שחומם מראש ל170 מעלות
לאפות כ50 דק עד שקיסם יוצא נקי.
לקרר כרבע שעה.
ולהפוך בזהירות על צלחת
לפזר שקדים מעל ולזלף דבש

עוגת דבש עם תפוחים מקורמלים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים