Share with:


פרווה

אופן הכנה

שרוול וחצי ביסקוויטים
2 כפות דבש.
2 כפות חמאת בוטנים טבעי.
2 כפיות אבקת סוכר.
לטחון את הביסקוויטים להוסיף דבש חמאת בוטנים ואבקת סוכר
25 גרם מחמאה מומסת ללוש להדק לתבנית
חד פעמי בינוני.
להכניס 10 דקות למקרר.
להמיס 300 גרם שוקולד מריר
להוסיף 2כפות חמאת בוטנים לערבב לצקת על הביסקוויטים.
בשקית זילוף להכניס חמאת בוטנים לזלף מעל השוקולד ע"י קיסם לערבב להכניס למקרר ללילה.

בראוניז שוקולד וחמאת בוטנים_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

173 מתכונים