Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

להקציף 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר,קצף קשה.
בנפרד להקציף חלמונים עם חצי כוס סוכר ולהוסיף כף יין מתוק או ליקר קפה
בקערה להכניס כוס אגוזים טחונים כוס קוקוס כף אבקת נס קפה ו מאה גרם שוקולד מריר מגורד וחצי כוס קמח תופח מאליו כשר לפסח ,
לערבב את היבשים ולחבר בין כל התערובות בתנועה סיבובית עד לתערובת אחידה.
בתבנית משומנת היטב. אני השתמשתי בתבנית עם תחתית זכוכית נשלפת ,לתנור שחומם מראש חום בינוני. ארבעים דקות. להוציא מהתנור ובעודה חמה להשקות אותה בכוס נס קפה נוזלי מוכן ללא חלב. לצנן. להקציף קצפת צמחית עם פודינג וניל ,כף נס קפה ,ושתי כפות אבקת סוכר. ולקשט ,מפזרים אגוזים וקוקוס קלוי

עוגה בניחוח קפה. עם אגוזים שוקולד וקוקוס_מתכון של ריקי גבאי
ריקי גבאיספר המתכונים של
מתכון של

ריקי גבאי

72 מתכונים