Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מצרכים
1.5 כוסות קמח תופח לעוגה כשר לפסח
כוס אגוזים טחונים גס
100 גר' שוקולד מריר קצוץ גס
חצי כוס קוקוס
כוס מיץ תפוזים או שמנת צמחית
3/4 כוס שמן
5 ביצים
3/4 כוס סוכר

הכנה
מפרידים את הביצים ומקציפים חלבונים עם סוכר למשך 4 דקות, עד לקבלת קצף אוורירי.
בקערה נפרדת מערבבים חלמונים עם שמן ושמנת.
מוסיפים לקערת החלמונים קמח ומערבבים.
מוסיפים לקערת החלמונים גם קוקוס, אגוזים ושוקולד ומערבבים לבלילה חלקה.
מקפלים את קצף החלבונים לתוך תערובת העוגה בעדינות.
יוצקים את בלילת העוגה לתבנית משומנת ואופים בתנור חם על 160 מעלות למשך 30-40 דקות.
העוגה מוכנה כאשר שיפוד או קיסם יוצאים יבשים.

אם אין לכם קמח תופח כשר לפסח ניתן להמיר ב- 3/4 כוס קמח מצה + 3/4 כוס קמח תפוחי אדמה + שקית א. אפייה

עוגת אגוזים וקוקוס פרווה … גם כשרה לפסח
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים