Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

2 ביצים
90 גרם סוכר
1 סוכר וניל
100 מייל שמן
120 גרם יוגורט /או פרווה
180 גרם קמח
גרדת תפוז מתפוז אחד
1 תפוז סחוט
1 אבקת אפייה
3 אגסים מבושלים עם כפית קינמון. חתוכים ל6. ומקררים
3 כפות סוכר דמררה כפית קינמון מעורבב ביחד.

אופן הכנה:
בקערה מערבבים עם מטרםה ביצים וסוכר למשך 4 דקות.
מוסיפים בהדרגה שמן.
ממשיכים לערבב מוסיפים את היוגורט.
מערבבים.
מוסיפים את הקמח אבקת אפייה
מוסיפים את הגרדת תפוז והמיץ תפוזים.
מערבבים עד קבלת תערובת חלקה.
מערבבים את סוכר הדמררה והקינמון עם האגסים.
מרפדים תבנית 24.
יוצקים את התערובת מסדרים מסביב את האגסים.

מכינים קרמבל:
50 גרם חמאה
2 כפות סוכר
80 גרם קמח.
מערבבים הכל ביחד עד פירורים
מפזרים מעל העוגה.

אופים 180 מעלות 40 דקות עד שהקיסם יוצא יבש

בהצלחה 🌹🌹🌹

מתכוןמתכון

עוגה בחושה אגסים_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים