Share with:


ללא גלוטן

אופן הכנה

לרכיבים
7 כפות קמח רב תכליתי ללא גלוטן. כפית אפיה
200 גרם אגוזי מלך ופקאן קלויים וקצוצים
3 כפות קמח שקדים
100 גרם חמוציות
50 גרם פירות מסוכרים
ג'ינג'ר.שזיפים יבשים.
גביע לבן ביו מעדן סוייה
כוס סוכר ח"פ שתיה חמה
6 ביצים גדולות מחולקים ל פעמים
3 ביצים לקערת הקמח -3 ביצים למיקסר
תמצית וניל איכותית
3 טיפות תמצית שקדים
מה עושים בקלילות
לקערה מכניסים את
כל המצרכים לקערת הקמח…..ומערבבים היטב.
למעט…. 3 הביצים. אותם מכניסים למיקסר בהדרגה. מוסיפים ב-3 פעמים סוכר.ומקציפים לקצף לא נוקשה
מוציאים במרית ובעטיפה. מעבירים לקערת הקמחים.
מערבבים בעטיפה. ויוצקים בעדינות לתבנית מלבנית מרופדת בינונית.
לתנור שחומם ל-180 מעלות מעבירים העוגה לתנור. מנמיכים חום ל-160 מעלות כ-שעה ורבע אפיה.. בערך כל אחת והתנור שלה. עוגה נהדרת

עוגת כל טוב קלילה לשבת ויום טוב וללא גלוטן_מתכון של ג'וליאנה חכמון רומני – מאסטר מתכונים
ג'וליאנה חכמון רומניספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה חכמון רומני

82 מתכונים