Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

 

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
תמצית וניל
כפית מלח
200 גרם חמאה /מחמאה /נטורינה
3 ביצים
חצי כוס שמן
2.5 כוסות מים פושרים

אופן הכנה:
בקערת המיקסר שמים קמח סוכר ושמרים מערבלים מוסיפים ביצים ושמן מים וניל. את החמאה חותכים לקוביות ומוסיפים קוביה אחר קוביה. ממשיכים לעבד את הבצק עוד 7 דקות.
מתפיחים 45 דקות.
מוציאים את הבצק למשטח עבודה. פותחים את הבצק לריבוע 30 על 30 מקפלים לספר. מכסים עם ניילון ניצמד ומכסים עם מגבת לעוד מנוחה של רבע שעה.
מחלקים לשלוש. פותחים כל חלק ל40 על 25 מורחים כל דבר שאוהבים מגלגלים חותכים במרכז הרולדה לא לאורכה.
עושים צמה מניחים בתבנית. מתפיחים 40 דקות מורחים ביצה עושים חריצים. אופים 180 מעלות 40 דקות עד הזהבה יפה. מורחים סירופ .בהצלחה 🌹🌹 🙏🙏🙏💖💖💖

מתכוןמתכון

עוגת שמרים מתכון מנצח_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים