Share with:


פרווה

אופן הכנה

עוגה ריחנית רכה וטעימה..

כוס וחצי קמח מלא
כפית סודה לשתיה
כפית קינמון
רבע כפית ציפורן
רבע כפית אגוז מוסקט
אבקת אפיה
כוס שמן
50 גר אגוזי מלך קצוצים
25 גר אגוזי פקאן
חצי סוכר חום
כוס סוכר דמררה
5 ביצים
4 גזרים מגוררים

הכנה
סוכר . ביצים להקציף לבלילה תפוחה ובהירה.לזלף את השמן.לאט לתערובת.
לנפות את כל החומרים יבשים
להוסיף לתערובת .להוסיף אגוזים וגזר לתערובת חלקה
לשמן תבנית קוגלהוף או מאורכות
לאפות בחום 170 מע כ50 דקות

עוגה רכה טעימה עם ניחוח תבלינים מדהימה

עוגת גזר עם אגוזי מלך ופקאן,קינמון,ציפורן ואגוז מוסקט
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים