Share with:


פרווה

אופן הכנה

בקרו בקבוצה של : מהמטבח של עינת באהבה 🧡🧡🧡🧡🧡

6 ביצים XL
כוס ורבע סוכר
כוס וחצי שמן
2 סוכר וניל
2 וחצי כוסות קמח
2 אבקת אפיה
כוס וחצי קוקוס
חצי כוס מיץ תפוזים
גרידה מתפוז אחד

מקציפים את הביצים כ 5 דקות תוך כדי הקצפה מוסיפים את השמן אחרי הטמעה מוסיפים את הסוכר
והסוכר וניל(הכל תוך כדי הקצפה) מוסיפים את הקמח ואז את א.האפיה את המיץ תפוזים מקציפים טוב
מוסיפים את הקוקוס וגרידת הלימון.

משמנים היטב תבנית אפיה ואופים 170 מעלות במשך 45 דקות מכבים את התנור פותחים להוצאת אדים העוגה
תצטנן בתנור..

עוגת תפוזים עם קוקוס ללא הפרדת ביצים
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

153 מתכונים