Share with:


פרווה

אופן הכנה

‏אופן ההכנה

כוס חד פעמית שתיה קרה

מצרכים!!!

‏שש ביצים ‏,
כוס סוכר
כוס שמן ,
אחד סוכר וניל
אחד.אבקת אפיה

שני כוסות קמח

חצי כוס לימון ‏מערבב עם מים

‏להקציף ביצים שלמות לקצב בהיר תופח  להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל שמן בהדרגה חצי כוס מיץ לימון להוריד את מהירות המיקסר ‏להוסיף קמח לאט לאט ‏‏אבקת אפייה ‏לערבב בתנועות קיפול לא לשבור את הקצף להשתמש באיזה תבנית ‏שאתם רוצים ‏מס 24 לאפות את העוגה על חום 180 מעלות 35 דקות. לבדוק ,העוגה ‏צריכה להיות בהירה ‏‏בתיאבון סיגלית ימין

 

עוגה לבנה ‏‏מיוחדת במינה
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים