אופן ההכנה
כוס חד פעמית שתיה קרה
מצרכים!!!
שש ביצים ,
כוס סוכר
כוס שמן ,
אחד סוכר וניל
אחד.אבקת אפיה
שני כוסות קמח
חצי כוס לימון מערבב עם מים
להקציף ביצים שלמות לקצב בהיר תופח להוסיף סוכר בהדרגה סוכר וניל שמן בהדרגה חצי כוס מיץ לימון להוריד את מהירות המיקסר להוסיף קמח לאט לאט אבקת אפייה לערבב בתנועות קיפול לא לשבור את הקצף להשתמש באיזה תבנית שאתם רוצים מס 24 לאפות את העוגה על חום 180 מעלות 35 דקות. לבדוק ,העוגה צריכה להיות בהירה בתיאבון סיגלית ימין