Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים
5 ביצים גודל לארג
1 וחצי כוסות סוכר
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס שמן
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
גרידת קליפת לימון
1/2 כוס מיץ לימון טרי
1/4 כוס מים מהברז
השתמשתי בכוס חד פעמי שתיה חמה
אפשר להוסיף 2 כפות קקאו עם 2 כפות שוקולית לי קבלת שיש
אם רוצים ציפוי סוכר
100 גרם אבקת סוכר
2 כפות מים חמים
2 טיפות מיץ לימון
לערבב טוב ולמרוח על העוגה לאחר שהתקררה

אופן ההכנה
להקציף חלבונים עם הסוכר לקבלת קצב יציב להוסיף את החלמונים ולהמשיך להקציף .
לערבב את היבשים להוסיף למיקסר להוסיף את הלימון והשמן ולהמשיך להקציף שלא יהיו גושים להוסיף את המים ולערבב.
אם רוצים לעשות שיש.
אז להוציא כוס מהבלילה להוסיף קקאו ושוקולד לערבב ולהוסיף מעל העוגה ולקשקש עם מזלג .
לחמם תנור 180 מעלות.
אפשר לאפות בתבנית 24 או 2 אינגליש קייק .
זמן אפיה 45 דקות לבדוק עם סכין .
כמוכן להוציא לקרר ואז לפזר מעל אבקת סוכר .
עוגה טעימה ומיוחדת המתכון המקורי של החברה שלי ימית איטח

עוגת לימון טורט_מתכון של שרה יוסף – מאסטר מתכונים
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים